تودهنی ضریح امام‌ حسین (ع) به بی‌بی‌سی
...کجایند مردان بی ادعا
اینترنت که به وجود آمد، یک ابزار اختصاصی نبود، ما هم میتوانیم از آن استفاده بکنیم یعنی یک راه دو طرفه است. اگر دشمن می تواند از علوم ارتباطات و از پیشرفت ها و تازه های علمی این رشته استفاده کند، ما هم می توانیم استفاده کنیم.از همان شیوه هایی که ضلالت منتشر می کنند، ما استفاده می کنیم و هدایت را منتشر می کنیم. امام خامنه ای (مد ظله العالی) درباره ی ما سرباز ولی امر هستیم؛ در فضای مجازی و خارج از آن. ناصحان رحل خود بر جای دیگری بیفکنند! سر ما و قدم اوست که وصی امام عشق است و نایب امام زمان (عج). برای یاری دین خدا به بدر و احد و حنین و صفین و کربلا و این آخری، جبهه روح خدا، نرسیدیم اما اکنون بسیجی خاکسار امام خامنه‌ای (روحی فداه) هستیم. قلم بخواهد، قلم می‌زنیم؛ شمشیر بخواهد، شمشیر. سکوت بخواهد مطیعیم؛ فریاد بخواهد، مطیع. سوز جانبازی برای آرمان اسلام و انقلاب اسلامی را سالهاست که در سینه پرورانده‌ایم و علم کامل داریم که برای پایداری انقلاب اسلامی بسوی کربلای خود رهسپار خواهیم شد. از دنیا هیچ نمی‌خواهیم جز اینکه به پر و پای ما نپیچد؛ حزب الله در میان دنیاداران با همان مشکلی روبروست که هزار و چهارصد سال است اولیای خدا با آن روبرو هستند. دیگر اینکه سید شهیدان اهل قلم فرمود: هر کس می‌خواهد ما را بشناسد داستان کربلا را بخواند.

مطالب وبلاگ را چگونه ارزیابی میکنید؟

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 11
بازدید دیروز : 197
بازدید هفته : 208
بازدید ماه : 1443
بازدید کل : 51904
تعداد مطالب : 298
تعداد نظرات : 86
تعداد آنلاین : 1


آمار مطالب

کل مطالب : 298
کل نظرات : 86

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 11
باردید دیروز : 197
بازدید هفته : 208
بازدید ماه : 1443
بازدید سال : 3807
بازدید کلی : 51904
تودهنی ضریح امام‌ حسین (ع) به بی‌بی‌سی

 

تودهنی ضریح امام‌ حسین (ع) به بی‌بی‌سی

شبکه دولتی انگلیس با نقض دروغ پراکنی های ممتد خود اعتراف کرد رویکرد به مذهب در ایران رو به فزونی است و بنابراین اپوزیسیون و جریان های سکولار باید از درگیری علنی با مذهب پرهیز کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ندای پیشوا، گروه های ضد انقلاب با هدایت شبکه هایی نظیر بی بی سی، در فتنه و آشوب سال ۸۸ نقاب از چهره برداشته و علناً به هتاکی علیه مقدسات اسلامی پرداختند.

اما بی بی سی اکنون در تحلیلی با اشاره به استقبال بی نظیر مردم شهرهای مختلف ایران از ضریح مطهر حضرت امام حسین علیه السلام می نویسد: بهانه نگارش این تحلیل، نه فقط مشارکت بخش های مهمی از جامعه ایران در آیین های عزاداری دهه نخست محرم و عاشورا که همچنین حضور معنادار و تأمل برانگیز درصد قابل توجهی از شهروندان ایران در شهرهای مختلف و در مراسم استقبال از «ضریح امام حسین» در مسیر انتقال آن به کربلاست.

گزارش های تصویری و خبری که خبرگزاری های مختلف داخل ایران از این رخداد (استقبال از ضریح در مسیر) منتشر کرده اند، بسیار قابل تأمل و نشان دهنده واقعیت هایی غیرقابل انکار در کشور است. این همان نکته ای است که نگارنده مایل است توجه مخاطبان سکولار خود، به ویژه کنشگران سیاسی عرفی را به آن جلب کند.

تحلیلگر بی بی سی می افزاید: برکنار از نسبت لایه های اجتماعی با حکومت دینی مستقر در ایران، و نیز مستقل از حاکمیت اقتدارگرایان، شواهد مهمی از تداوم رویکردهای مذهبی و زندگی مبتنی بر نقطه عزیمت های دینی در بخش مهمی از جامعه ایران وجود دارد. برخی نظرسنجی های معتبر که در سال های گذشته در کشور انجام شد (از جمله دو پیمایش ارزش ها و نگرش های ایرانیان) چنین مدعایی را تأیید می کنند. بنابراین کنشگران سکولار ناگزیر به مواجهه واقع بینانه و مدبرانه با این واقعیت اجتماعی در ایران هستند.

شبکه دولتی انگلیس تأکید کرد: اگر این وضع به دقت چنان که هست، مورد ارزیابی قرار نگیرد، خط مشی گذاری و طراحی راهبرد سیاسی می تواند با نواقص و اختلال های جدی توام شود و در مسیر اجرا و تحقق، کامیابی کمتر و کمتر شود. به تعبیری، در برآورد «نقاط قوت و ضعف، و تهدیدها و فرصت ها» به قصد سیاست گذاری استراتژیک، بی توجهی به باورهای مذهبی جامعه، و علائق دینی لایه های اجتماعی گوناگون، و نیز منابع و مراجع بازتولید و تهییج و مدیریت این اعتقادات، می تواند نیل به چشم اندازهای مطلوب و مورد نظر را به شدت متأثر، و حتی منتفی سازد.

به گزارش کیهان، بی بی سی خواستار توجه گروهک های ضد انقلاب به «حساسیت ها و درک تعصب ها و رعایت حوزه های مقدس باورهای مذهبی اقشار متدین» شد و افزود: بی توجهی به این عرصه ها و مفاهیم، می تواند آسیب های معنادار و هزینه های سنگین برای نیروهای سکولار در برداشته باشد. این، نکته ای است که متأسفانه از سوی برخی کنشگران سیاسی سکولار و فعالان رسانه ای عرفی نادیده گرفته می شود، و همزمان موجب ریزش بخش هایی از حامیان و همراهان جنبش تغییرخواهی می گردد. رویکردهای مذهبی در ایران ضعیف نشده یا به حاشیه نرفته است.(منبع:جهان نیوز)


تعداد بازدید از این مطلب: 543
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:









عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود