4 تکنیک برای رهایی از مشکلات
...کجایند مردان بی ادعا
اینترنت که به وجود آمد، یک ابزار اختصاصی نبود، ما هم میتوانیم از آن استفاده بکنیم یعنی یک راه دو طرفه است. اگر دشمن می تواند از علوم ارتباطات و از پیشرفت ها و تازه های علمی این رشته استفاده کند، ما هم می توانیم استفاده کنیم.از همان شیوه هایی که ضلالت منتشر می کنند، ما استفاده می کنیم و هدایت را منتشر می کنیم. امام خامنه ای (مد ظله العالی) درباره ی ما سرباز ولی امر هستیم؛ در فضای مجازی و خارج از آن. ناصحان رحل خود بر جای دیگری بیفکنند! سر ما و قدم اوست که وصی امام عشق است و نایب امام زمان (عج). برای یاری دین خدا به بدر و احد و حنین و صفین و کربلا و این آخری، جبهه روح خدا، نرسیدیم اما اکنون بسیجی خاکسار امام خامنه‌ای (روحی فداه) هستیم. قلم بخواهد، قلم می‌زنیم؛ شمشیر بخواهد، شمشیر. سکوت بخواهد مطیعیم؛ فریاد بخواهد، مطیع. سوز جانبازی برای آرمان اسلام و انقلاب اسلامی را سالهاست که در سینه پرورانده‌ایم و علم کامل داریم که برای پایداری انقلاب اسلامی بسوی کربلای خود رهسپار خواهیم شد. از دنیا هیچ نمی‌خواهیم جز اینکه به پر و پای ما نپیچد؛ حزب الله در میان دنیاداران با همان مشکلی روبروست که هزار و چهارصد سال است اولیای خدا با آن روبرو هستند. دیگر اینکه سید شهیدان اهل قلم فرمود: هر کس می‌خواهد ما را بشناسد داستان کربلا را بخواند.

مطالب وبلاگ را چگونه ارزیابی میکنید؟

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 2
بازدید هفته : 710
بازدید ماه : 972
بازدید کل : 51433
تعداد مطالب : 298
تعداد نظرات : 86
تعداد آنلاین : 1


آمار مطالب

کل مطالب : 298
کل نظرات : 86

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 1
باردید دیروز : 2
بازدید هفته : 710
بازدید ماه : 972
بازدید سال : 3336
بازدید کلی : 51433
4 تکنیک برای رهایی از مشکلات


دوستی

(وَ الَّذینَ صَبَرُوا ابْتِغاءَ وَجْهِ رَبِّهِمْ وَ أَقامُوا الصَّلاةَ وَ أَنْفَقُوا مِمَّا رَزَقْناهُمْ سِرًّا وَ عَلانِیَةً وَ یَدْرَۆُنَ بِالْحَسَنَةِ السَّیِّئَةَ أُولئِكَ لَهُمْ عُقْبَى الدَّار: و كسانى كه براى طلب خشنودى پروردگارشان شكیبایى كردند و نماز برپا داشتند و از آنچه روزیشان دادیم، نهان و آشكارا انفاق كردند، و بدى را با نیكى مى‏زدایند، ایشان راست فرجام خوش سراى باقى.)( الرعد :  22)

انسان ها برای اینکه یک زندگی شاد و مفرح را تجربه کنند، نیازمند به یادگیری تکنیک هایی هستند که به واسطه آنها بتوانند سطح زندگی خود را ارتقاء بدهند و از زندگی خود لذت ببرند، چرا که ما برای اقدام به هر کاری ابتدا به آموزش های لازم برای آن کار نیازمندیم و بدون آموزش در راهی که انتخاب کردیم نمی توانیم به موفقیت دست پیدا کنیم .

زندگی زمانی زیبا است که تکنیک های زیبا زندگی كردن را بیاموزیم و به آنها عمل کنیم . دانش و مهارت‌های زندگی از جمله ابزارهای اساسی برای خلق یک زندگی موفق و زیبا می‌باشند و تا زمانی كه ما ندانیم كه با خود و اطرافیانمان چگونه رفتار كنیم، نباید انتظار داشته باشیم که صاحب یک زندگی زیبا شویم .

با توجه به برکت های خاصی که در ماه میهمانی خداوند به چشم می خورد، فرصت مناسبی فراهم شده است تا برخی از تکنیک های زندگی را در این ماه کسب کنیم، و بتوانیم آنها را در تمامی ماه های سال در زندگی خود جاری و ساری کنیم، تکنیک هایی که آیات الهی در روز سیزدهم ماه مبارک رمضان به ما آموزش می دهند.

در روز سیزدهم ماه رمضان سوره مبارکه رعد را انتخاب کردیم تا به برخی از تکنیک های لازم برای زندگی اشاره کنیم و به واسطه آنها بتوانیم تا حدودی رنگ و بوی زندگی خود را که احیاناً بر در و دیوار آن گرد و غبار نشسته را تغییر دهیم .

(وَ الَّذینَ صَبَرُوا ابْتِغاءَ وَجْهِ رَبِّهِمْ وَ أَقامُوا الصَّلاةَ وَ أَنْفَقُوا مِمَّا رَزَقْناهُمْ سِرًّا وَ عَلانِیَةً وَ یَدْرَۆُنَ بِالْحَسَنَةِ السَّیِّئَةَ أُولئِكَ لَهُمْ عُقْبَى الدَّار: و كسانى كه براى طلب خشنودى پروردگارشان شكیبایى كردند و نماز برپا داشتند و از آنچه روزیشان دادیم، نهان و آشكارا انفاق كردند، و بدى را با نیكى مى‏زدایند، ایشان راست فرجام خوش سراى باقى.)( الرعد: 22)

بهترین راه برای شکرگزاری از نعمت هایی که در اختیار داریم ، نماز است چرا که وقتی خداوند بزرگترین و بهترین نعمت عالم هستی یعنی وجود مبارک حضرت زهرا سلام الله علیها را به پیامبرش عطا می کند، به پیامبر اکرم راه شکر گزاری را نماز معرفی می کند و می فرماید: إِنَّا أَعْطَیْناكَ الْكَوْثَرَ *فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَ انْحَرْ : ما تو را [چشمه‏] كوثر دادیم، پس براى پروردگارت نماز گزار و قربانى كن

از مشکلات استقبال کنیم

(وَ الَّذینَ صَبَرُوا ابْتِغاءَ وَجْهِ رَبِّهِمْ: و كسانى كه براى طلب خشنودى پروردگارشان شكیبایى كردند)

مشکلات و سختی ها را می توان ستون های یک زندگی موفق معرفی کرد، ستون هایی که خواه ناخواه در هر زندگی وجود دارند و تنها کسانی می توانند با مشکلات مقابله کنند که از تکنیک های لازم برخوردار باشند و در آیات الهی اولین و مهمترین تکنیک برای یک زندگی موفق و مقابله با مشکلات چیزی نیست مگر صبر:

(وَ لَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَیْ‏ءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ الْأَمْوالِ وَ الْأَنْفُسِ وَ الثَّمَراتِ وَ بَشِّرِ الصَّابِرین: و قطعاً شما را به چیزى از [قبیلِ‏] ترس و گرسنگى، و كاهشى در اموال و جانها و محصولات مى‏آزماییم؛ و مژده ده شكیبایان را)( البقرة :  155)

صبر

صبر در برابر مشکلات و تصمیم عاقلانه برای مقابله با آنها در منطق قرآن کریم یکی از تکنیک های خوشبختی و رستگاری در زندگی است آنچنان که خداوند متعال می فرماید:

(یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَ صابِرُوا وَ رابِطُوا وَ اتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُون: اى كسانى كه ایمان آورده‏اید، صبر كنید و ایستادگى ورزید و مرزها را نگهبانى كنید و از خدا پروا نمایید، امید است كه رستگار شوید.)( آل‏عمران:200)

چرا که کسانی که مدام در مقابله با مشکلات بی تابی و جزع و فزع می‌کنند، هرگز نمی توانند بر آنها پیروز شوند و در نتیجه نمی توانند یک زندگی موفق را تجربه کنند.

 

همیشه شکرگزار باشیم

(وَ أَقامُوا الصَّلاةَ: و نماز برپا داشتند)

شکرگزاری و رضایت از نعمت هایی که در اختیار داریم، علاوه بر اینکه سبب می شود که نعمت های بیشتری را به زندگی خود جذب کنیم، سبب می شود تا بتوانیم زندگی موفق و شیرینی را هم تجربه کنیم و بهترین راه برای شکرگزاری از نعمت‌هایی که در اختیار داریم، نماز است چرا که وقتی خداوند بزرگترین و بهترین نعمت عالم هستی یعنی وجود مبارک حضرت زهرا سلام الله علیها را به پیامبرش عطا می‌کند، به پیامبر اکرم راه شکرگزاری را نماز معرفی می‌کند و می‌فرماید:

(إِنَّا أَعْطَیْناكَ الْكَوْثَرَ *فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَ انْحَرْ: ما تو را[چشمه‏] كوثر دادیم، پس براى پروردگارت نمازگزار و قربانى كن.)(الكوثر : 1- 2)

مشکلات و سختی ها را می توان ستون های یک زندگی موفق معرفی کرد ،ستون هایی که خواه ناخواه در هر زندگی وجود دارند و تنها کسانی می توانند با مشکلات مقابله کنند که از تکنیک های لازم برخوردار باشند و در آیات الهی اولین و مهمترین تکنیک برای یک زندگی موفق و مقابله با مشکلات چیزی نیست مگر صبر

کمک به نیازمندان را فراموش نکنیم

(وَ أَنْفَقُوا مِمَّا رَزَقْناهُمْ سِرًّا وَ عَلانِیَةً: و از آنچه روزیشان دادیم، نهان و آشكارا انفاق كردند)

 

بخشیدن آسان نیست اما معجزه می کند

(وَ یَدْرَۆُنَ بِالْحَسَنَةِ السَّیِّئَةَ: و بدى را با نیكى مى‏زدایند)

هیچ کسی قائل به این مطلب نیست که بخشیدن کسانی که شما را به نحوی ناراحت کرده اند و یا موجبات آزرده خاطر شدن شما را فراهم کرده اند، کار آسانی است اما برای کسب آرامش خودتان و برای فراهم کردن یک زندگی موفق توصیه می شود که دیگران را ببخشید زیرا شما لیاقت آرامش را دارید و باید برای بدست آوردن آن تلاش و کوشش کنید .

بخشیدن دیگران در منطق قرآن کریم دو فائده مهم و اساسی برای شما در پی خواهد داشت :

فائده اول اینکه شما به یک زندگی موفق و توأم با آرامش دست پیدا می کنید و فائده دیگر این که با گذشت و خوبی کردن شما در مقابل بدی دیگران ،دشمنی ها و کدورت ها از بین می رود و روح مهربانی و عطوفت را در جامعه حکم فرما می کند :

(وَ لا تَسْتَوِی الْحَسَنَةُ وَ لاَ السَّیِّئَةُ ادْفَعْ بِالَّتی‏ هِیَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذی بَیْنَكَ وَ بَیْنَهُ عَداوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِیٌّ حَمیم: و نیكى با بدى یكسان نیست. [بدى را] به آنچه خود بهتر است دفع كن؛ آنگاه كسى كه میان تو و میان او دشمنى است، گویى دوستى یك دل مى‏گردد.)(فصلت: 34)

و در مرحله آخر و قسمت پایانی آیه شریفه سوره رعد(أُولئِكَ لَهُمْ عُقْبَى الدَّار: ایشان راست فرجام خوش سراى باقى) خوشبختی و سعادت و موفقیت در دنیا و آخرت در انتظار کسانی است که تکنیک های بیان شده را در زندگی خود جاری و ساری کنند .

امین ادریسی

بخش قرآن تبیان


تعداد بازدید از این مطلب: 542
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:









عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود